Uncategorized

Ep. 50: Tunteet ja päätöksenteko

<div style=”font-size: 10px; color: #cccccc;line-break: anywhere;word-break: normal;overflow: hidden;white-space: nowrap;text-overflow: ellipsis; font-family: Interstate,Lucida Grande,Lucida Sans Unicode,Lucida Sans,Garuda,Verdana,Tahoma,sans-serif;font-weight: 100;”><a href=”https://soundcloud.com/motivaatiomies&#8221; title=”motivaatiomies” target=”_blank” style=”color: #cccccc; text-decoration: none;”>motivaatiomies</a> · <a href=”https://soundcloud.com/motivaatiomies/ep50-tunteet-ja-paatoksenteko&#8221; title=”Ep.50: Tunteet ja päätöksenteko” target=”_blank” style=”color: #cccccc; text-decoration: none;”>Ep.50: Tunteet ja päätöksenteko</a></div>

Motivaatiomies ottaa jaksossa 50 käsittelyyn tunnepohjaisen päätöksenteon. Jaksossa käydään läpi miten tunnepohjaista päätöksenteko ja mielipiteiden ilmaisu on niin yhteiskunnallisesti, ryhmissä kuin yksilöinä ja sitä miksi #goodvibesonly ja pelkän hyvän fiiliksen tavoittelu eivät välttämättä ole parhaat mahdolliset ohjenuorat omaan elämään.

ENJOY!

Jaksossa mainittua:

Jonathan Haidt – The Coddling of the American Mind

 

0 comments on “Ep. 50: Tunteet ja päätöksenteko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: