Mikä ihmeen motivaatiomies?

 

Tervehdys ystävä ja tervetuloa motivaatiomiehen blogiin!

Mielessäsi saattaa olla kysymys kuka/mikä ihmeen motivaatiomies? Miksi tätä kaveria kannattaisi kuunnella?

Aika avata siis hieman taustaani:

Viimeiset kymmenen vuotta intohimoni on ollut henkilökohtainen kasvu ja siihen liittyä elämäntapasuunittelu. Innostukseni sai alkunsa siitä kun päätimme parhaan ystäväni kanssa katsoa elämäämme kokonaisvaltaisesti ja lähteä parantamaan alueita joissa halusimme kehittyä (mm. fitness, seurustelu ja produktiivisuus/tehokkuus). Erilaisia tekniikoita ja rutiineja käyttäen olen opettanut itseni mm. oppimaan paremmin, treenaamaan tehokkaamin, syömään optimoidusti ja käyttämään aikani tehokkaasti.

Tämä matka on sisältänyt satojen kirjojen lukua, satojen seminaarivideoiden katsomista ja lukemattomien podcastien kuuntelua ja sen jälkeen varsinaista työtä eli näiden oppien käyttöönottoa omassa elämässä. Viimeisimpinä vuosina olen myös valmentanut ystäviä ja opiskelijakollegoita produktiivisuudessa, oppimisessa, painonpudotuksessa sekä seurustelussa. London School of Economicsissa luennoin opiskelijatovereilleini aiheesta kuinka hallita aikaa ja opiskella tehokkaasti tenttikaudella niin että aikaa jää muuhunkin.

Tässä blogissa ja podcastissa tavoitteena on antaa työkalut joiden avulla kuka vain voi suunnitella ja toteuttaa oman elämänsä tärkeimmät tavoitteet. On lähtökohtasi tai tilanteesi mikä tahansa, se että pysähdyt ja päätät aloittaa päivittäin muuttaamaan elämääsi tietoisesti sellaiseksi miksi haluat, tulee lisäämään onnellisuutta takuuvarmasti. Pienin askelin tapahtuva kehitys johtaa nopeasti moninkertaisiin tuloksiin ja muutoksiin. Perusfilosofia omissa kirjoituksissani on 80/20 ajattelu missä idea on tehdä se 20% työstä millä saadaan aikaan 80% tuloksista.

Neuvot ja ohjeet joita tulen antamaan vaativat monesti menoa oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Sitä tunnetta minkä tunnet juuri ennen kun olet ryhtymässä johonkin minkä tiedät olevan hyväksi, mutta minkä myös tiedät olevan epämukavaa ja haastavaa olen itse oppinut rakastamaan. Ja niin opit sinäkin, kun askel askeleelta lähdet luomaan itsellesi sitä elämää, minkä olet aina halunnut!

Useimmin suosittelemani kirjat, nettisivut ja mentorit

Alla muutamia esikuvia joiden opit ja kirjoitukset ovat toimineet insipiraationa omissa kirjoituksissani ja joiden materiaaleja suosittelen kaikille henkilökohtaisesta kasvusta ja elämäntapasuunnittelusta kiinnostuneille:

Inspiroivia lukuhetkiä- ja kuunteluhetkiä,

– Jesse