Haasteet Motivaatio Uncategorized

Motivaatiomies täyttää yksi vuotta!

Vuosi 2016 alkaa pikkuhiljaa olla paketissa ja mikä vuosi se onkaan ollut! Anglosaksinen maailma on poliittisessa kriisissä, Elon Musk julkisti suunnitelmansa ihmiskunnan moniplaneettaisesta tulevaisuudesta ja tänään 23 päivä marraskuuta Motivaatiomies täyttää yksi vuotta!

Vuoden aikana on ehtinyt tapahtua vaikka mitä ja monenmoista tarinaa on tullut kirjoitettua. Myöskin mikrofonin ääressä on tarinoitu yhteensä melkein kahdeksan tunnin edestä ja Viikinkitreeneihin on osallistunut kymmeniä soturiveljiä- ja siskoja. Joten käydään tämän vuoden kimppuun ja lähdetään liikkeelle numeroista:

BLOGI

screenshot-10
Kuukausista sellainen lisämaininta, että maaliskuussa oli selkeästi eniten ruuhkaa. Tämä selittyy sillä että silloin julkaisin myös tiheämmin nimenomaan blogikirjoituksia ja aiheet keskittyivät uudenvuoden lupauksiin ja haasteisiin. Kävijämäärä on sittemmin tasoittunut ilman suurempia piikkejä.

PODCAST

Podcasteissa kuuntelukerrat ovat kasvaneet selkeästi kesä-heinäkuusta alkaen kun Motivaatiomiehen Podcast listattiin jakso.fi :n suomalaisten podcastien nettisivulle. Suurin osa uusista kuulijoista on tullut sitä kautta. Siitä kiitos kuuluu Jakson perustajalle Olli Sulopuistolle joka on myös mm. Vikasietotila -podcastin yksi tekijöistä. Kaikkien tietotekniikasta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti käydä se tarkastamassa.

SOME

 • Facebook 141
 • Instagram 327
 • Twitter 10
Myönnetään, ei ehkä ihan motivaatiomiehen vahvinta aluetta.

PALAUTTEITA

Vuoden aikana on tullut monilta lukijoilta ja kuulijoilta palautetta. Oikolukijat ovat pääasiassa maininneet siitä että oma viisivuotinen opiskeluaika Iso-Britanniassa näkyy suomen kielen kieliopin puutteessa. Podcasteissa ei myöskään ole vältytty ajoittaiselta finglishiltä 😉

Muutamista mutkista huolimatta positiivisen palautteen määrä on ollut huimaavaa. Kuulijat ja lukijat ovat mm. aloittaneet aamurutiineita, treenihaasteita ja kuuntelemaan podcasteja ja audiokirjoja. Muutamia lempilainauksia kuuntelijoilta ja lukijoilta vuoden aikana:

 • ”Noi sun podcastit on just hyvää tavaraa darrassa kuunneltavaksi. Siinä tulee sillain motivoituneen syyllinen olo”
 • ”Aloin punnertamaan joka päivä!”
 • ”Just hyvää keskustelua, ja rentoa siitä tekee se, että taustalla kuulee kun välillä aukeaa pari kaljaa”
 • ”Oon kuunnellu sun casteja kymmeniä kertoja, ne kyl jeesaa”
Selvästi muutama lainaus viittaa siihen että jokunen podcasteista on nauhoitettu motivaatiomiehen mökillä (niin tullaan myös jatkossa tekemään sillä hirsimökissä on hyvä akustiikka).

MITÄ SEURAAVAKSI

Sama meno jatkuu ja myös muutoksia sekä uudistuksia on tulossa. Mihin suuntaan ja minkälaisia, se ei ole vielä varmaa. Nyt pyytäisinkin teiltä apua rakkaat lukijat ja kuulijat. Motivaatiomies tarvitsee palautettanne ja apuanne projektin pidemälle viemisessä, ja että saisimme koko Suomen kansasta ja myöhemmin koko maailmasta täyden potentiaalin irti! Mitä aiheita haluaisit otettavan käsittelyyn? Minkälaisia vieraita haluaisit kuulla podcasteissa? Auta Motivaatiomiestä motivoimisessa ja klikkaa tätä linkkiä, vastaa muutamaan kysymykseen ja anna motivaatiomiehelle vapaata palautetta mihin suuntaan, millä teemoilla ja millä aiheilla vuonna 2017 inspiraatiota luodaan!

Ja viimeiseksi valtava KIITOS kaikille lukijoille ja kuulijoille. Se kun kuulen podcastieni inspiroineen ihmisiä muutokseen on se syy miksi näitä tarinoita syntyy. Joten jatkakaa samaan malliin ja ottakaa itsestänne ja elämästä kaikki irti. Määrittäkää tavoitteenne, tappakaa tekosyynne sukupuuttoon rutiineilla ja luokaa ITSEllenne se elämä minkä aina halusitte.

2 comments on “Motivaatiomies täyttää yksi vuotta!

 1. Valittaminen aiheeksi.

  Liked by 1 henkilö

 2. Ehdottomasti Petteri. Tulossa keväällä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: